Overkapping Tuin

Op zoek naar een prachtige houten overkapping voor in uw tuin?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een houten overkapping tuin in Venlo e.o.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij u langs om alles goed op te meten en uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hierbij graag en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde terrasoverkappingen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u meer weten over een houten overkapping? Laat het ons weten.

Meerwaarde

Duurzaam

Extra opbergruimte

Hele jaar buiten zitten

Houten terrasoverkapping tuin

Meer dan de helft van het aantal mensen die een houten terrasoverkapping koopt, kiest voor een houten variant. Eigenlijk erg logisch want een houten overkappingen heeft nou eenmaal veel voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje: 

Een houten terrasoverkapping heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Hierdoor past een terrasoverkapping van hout bij vrijwel iedere woning.
Hout is er in vele soorten, kleuren en texturen. Je hebt dus heel veel keuze en kunt de houtsoort kiezen die het beste bij jou en bij je woning past.
Hout is gemakkelijk te bewerken. Dit vergroot niet alleen de mogelijkheden van de terrasoverkapping, ook is de plaatsing is een stuk gemakkelijker.
Hout is een relatief goedkoop materiaal. Waardoor je ook met een klein budget een terrasoverkapping van goede kwaliteit kunt aanschaffen.
Hout is een duurzaam materiaal. Zeker als je een overkapping van hardhout neemt, heb je weinig tot geen onderhoud. Dergelijke overkappingen gaan zeker 25 jaar mee.

Overkapping Tuin Venlo
Een houten terrasoverkapping in een tuin in Venlo

houten overkapping in tuin

Hieronder nog enkele foto’s van deze houten overkapping in een tuin in Venlo.

Overkapping Tuin Venlo
Overkapping Tuin Venlo
Overkapping Tuin Venlo
Overkapping Tuin Venlo
Overkapping Tuin Venlo
Overkapping Tuin Venlo

Overkapping tuin Venlo

Een houten overkapping of terrasoverkapping bouwen in een tuin of aan een woning is altijd maatwerk, net als de offerte.

Wij komen daarom ook graag eerst een keer persoonlijk bij u langs om alles goed op te meten en uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hierbij natuurlijk graag en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde opdrachten.

Offerte aanvragen

Geïnspireerd geraakt door de mooie houten terrasoverkappingen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 – 2 werkdagen ontvangt u een reactie.