Overkapping Genooi

Houten overkapping in Genooilaten bouwen?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een houten overkapping in Venlo e.o. voor uw tuin, terras en oprit.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij u langs om alles goed op te meten en uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hierbij graag en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde terrasoverkappingen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u meer weten over een houten overkapping? Laat het ons weten.

Houten terrasoverkapping in​ Genooi

Meer dan de helft van het aantal mensen die een houten terrasoverkapping koopt, kiest voor een houten variant. Eigenlijk erg logisch want een houten overkappingen heeft nou eenmaal veel voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje: 

Een houten terrasoverkapping heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Hierdoor past een terrasoverkapping van hout bij vrijwel iedere woning.
Hout is er in vele soorten, kleuren en texturen. Je hebt dus heel veel keuze en kunt de houtsoort kiezen die het beste bij jou en bij je woning past.
Hout is gemakkelijk te bewerken. Dit vergroot niet alleen de mogelijkheden van de terrasoverkapping, ook is de plaatsing is een stuk gemakkelijker.
Hout is een relatief goedkoop materiaal. Waardoor je ook met een klein budget een terrasoverkapping van goede kwaliteit kunt aanschaffen.
Hout is een duurzaam materiaal. Zeker als je een overkapping van hardhout neemt, heb je weinig tot geen onderhoud. Dergelijke overkappingen gaan zeker 25 jaar mee.

Wat kost een houten overkapping?

Bereken een indicatie van de kostprijs van uw overkapping.

De prijs van een overkapping is afhankelijk van de gewenste afmetingen maar bijvoorbeeld ook van de materiaalkeuze, de eventuele dakisolatie, het aantal gewenste stroompunten, etc.

Geen geselecteerde rekenmachine

Wij hebben reeds vele overkappingen mogen bouwen in allerlei afmetingen en samenstellingen. Hiermee zijn wij in staat om op basis van enkele basis gegevens een prijsindicatie te generen.

Deze prijsindicatie moet echter wel gezien worden als een vanaf-prijs. Wellicht heeft u zelf nog speciale wensen? Er komt vaak ook nog grondwerkzaamheden bij.

Iedere offerte is altijd weer maatwerk en hiervoor komen wij ook graag bij u langs. Als u een offerte aanvraag instuurt nemen wij contact op om een bezichtiging op locatie in te plannen.

Overkapping-Tuin

Overkapping in Genooi

Een houten overkapping of terrasoverkapping bouwen in een tuin of aan een woning is altijd maatwerk, net als de offerte.

Wij komen daarom ook graag eerst een keer persoonlijk bij u langs om alles goed op te meten en uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hierbij natuurlijk graag en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde opdrachten.

Offerte aanvragen

Geïnspireerd geraakt door de mooie houten terrasoverkappingen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 – 2 werkdagen ontvangt u een reactie.