Overkapping Arcen

Houten overkapping in Arcen laten bouwen?

Wij bouwen houten overkapping in Venlo en omstreken.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij jou langs om alles goed op te meten en alle wensen door te nemen. Wij adviseren jou hierbij graag waar gewenst en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde houten overkappingen.

Inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom in Blerick. Je kan 2 van onze overkappingen komen bekijken bij onze showroom in Blerick, aan De Gruisdonk 8. Wij kunnen dan diverse oplossingen laten zien, van een groen dak tot aan shutters, zonnepanelen of design/smart lichtschakelaars. Sampers Bouw heeft alles in huis om uw droomoverkapping werkelijkheid te maken.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak en advies

Wil je meer weten over een houten overkapping? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Een beller is sneller

Wil je snel een antwoord op jouw vraag? Of direct een afspraak inplannen? Bel of WhatsApp mij op het onderstaande nummer.

Houten terrasoverkapping in​ Arcen

Prachtige overkapping van douglas hout.

Hoe mooi kunnen we het maken? Nou, zo mooi dus!
Aan het water in Arcen hebben we deze overkapping met glas gerealiseerd. Hier wordt later een infrarood sauna ingebouwd.

Bij Sampers Bouw zijn we thuis in elke klus, en met name dit soort maatwerk projecten kunnen we perfect realiseren. Kwaliteit en service gaan hand in hand, precies zoals u van ons gewend bent.

Of bezoek onze showroom in Blerick en laat je vrijblijvend adviseren.

 

houten overkapping met glaswand

Hieronder nog enkele foto’s van deze houten overkapping van douglas met glazen schuifwanden en een groen sedum dak.

Houten Overkapping Arcen
Houten Overkapping Arcen
Overkapping met sedum
Overkapping met sedum dak
Overkapping Arcen
Overkapping Arcen
Overkapping met glaswand

Onze werkwijze

Ieder project is maatwerk en wij komen ook graag op locatie de woonwensen bespreken. Ieder project begint voor ons dus met een persoonlijke kennismaking. 

Gezamenlijk kan alle benodigde informatie worden verzameld en de planning worden besproken. Daarna zullen wij een offerte uitwerken en zodra hierover een akkoord is zal de opdracht definitief worden ingepland. 

Na de uitvoering van het project evalueren wij altijd gezamenlijk de oplevering. Wij lopen met jou de afgesproken werkzaamheden na, eventuele aandachtspunten voor bijvoorbeeld onderhoud en overig advies.

Gericht te werk gaan van A tot Z

Vul ons offerte aanvraagformulier in en deel zo veel mogelijke informatie en wensen. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Sampers-Bouw

Kennismaking

Wij komen graag bij jou langs om jouw situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Op basis van deze inventarisatie geven wij een advies, zowel over het werk zelf, als over de gewenste planning van het project. Ook denken wij graag met jou mee en zullen we jou waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Op basis van de kennismaking stellen we een definitieve offerte op. Dit wordt met jou besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.

Uitvoering

Zoals afgesproken gaan we het project tot uitvoering brengen. Tijdens dit traject fungeert Sampers Bouw als vast aanspreekpunt. Voor alle vragen kun je bij ons terecht. Zo begeleiden wij het project en ontzorgen jou.

Oplevering

Het project komt tot een eind: de oplevering. Wij lopen met jou de afgesproken werkzaamheden na en evalueren onze samenwerking. Zo helpt Sampers Bouw jouw dromen werkelijkheid te laten worden.